.

Emisioni me i ri ne TVR
Showbiz - titullohet emisioni me i ri ne TVR me intervista te kengetareve dhe promovim i klipeve muzikore..Per me teper info kliko mbi video..
Degjo Radion ne Winamp Degjo Radion ne Windows Media Player

Kengetaret me te kerkuar te javesTelevizioni TVR tashme shikohet ne te gjithe Kosoven ne kanalin 97-te, ne platformen Ipko.Ndersa ne Australi, Amerike, Kanada dhe mbare Europen TVR-ne,mund ta shikoni ne kanalin e 11-te , ne platformen me seli ne Amerike – DiasporaTVr...
Profilet e Degjuesve

Riki Production Prezanton: