Te parët që përfituan nga Golden Ofert…

9 November 2016, Comments: 0

posteri

Muaji Tetor ishte tejet i favorshem per kengetaret qe te perfitojne nga nje oferte speciale  e  produksionit te njohur – Riki Production ne bashkepunim me TVR  me titull – Golden Ofert

Per gjate muajit Tetor  ishte hapesira ku kengetaret e ndryshem nga Kosova dhe Diaspora  te cilet aplikuan per te qene pjese e ketij projekti.
I pari qe aplikoi ishte kengetari i ri nga Kosova Sead Xhemaj ku me pas , pasuan me aplikimet e tyre  – Ibadete krasniqi – Detja nga Gjermania , Vjollca Bucaj , Nazire Jaha, Muhamet Bytyqi , Elida Gashi , Flamur Terziu si dhe fituesja e Cover Star ne shown televiziv Mix Show ne TVR – Festime Berisha…

Grupi i pare i kengetareve tashme kane perfunduar inqizimet e kengeve ne studio dhe tashme po presin edhe xhirimin e videoklipeve te tyre..
Golden Ofert  ofroi – sherbimet e ketij produksioni si – Teksti i kenges , melodia , inqizimi ne studio , xhirimi i klipit , transmetimi i klipit, promovimi ne studio te Radio Rikit dhe Televizionit TVR te gjitha keto me nje cmim simbolik prej 900 euro. Ndersa kjo pako e sherbimeve  te ketij Produksioni pas muajit Tetor kushton 5 mije euro.

Kengetaret pjesmarres jane te kenaqur tej mase me profesionalizmin dhe korrektesine e stafit, qofte sa i perket organizimit  te perpikte te termineve ne studio. qofte edhe me nivelin artistik te kengeve..
Kete gje ata e kane shprehur tadhme ne emisionet ne studio te Radio Rikit dhe te Televizionit TVR.
posteri